Hey! I'm Emy Adila
Sila baca dan percaya
Friday, May 23, 2014 ? 0 Atashinchi ?
Hi

Bosannya. 

Tiba tiba update blog kenapa?
Saja.
Ada masa lebih.
Dan sukati lah nak update

Ingat lagi aku start jarang jarang kadang kadang update blog masa pmr dulu. Hmmm masa memang takda lah masa tu. Ada pun aku guna untuk tidur. Sangat emas. Pastu my mom pulak macam takleh tengok iols duduk depan computer. Dia marah. Tak pun dia tanya dah pandai sangat ke yang dok goyang kaki tu?

Aku pun macam. Okay *masuk bilik*

Tapi sekarang tidak lagiii! Kenapa? Sebab aku update guna fon.

So sekarang buat apa?
Sekarang ni tengah berusaha tumpukan perhatian sepenuhnya dekat pelajaran yang selama ni aku buat donno je. Teghuk. 

Kadang kadang rasa kawan sebelah tahu 10benda. Tapi aku baru tahu 1benda. Teghuk sekali lagi.

So lepas ambik masa untuk mematangkan diri walaupun masih tak berapa matang, aku macam terkejut tengok blog aku. Betul ka ni blog aku? Hodoh sangat, keanak anakan sangat, ew sangat kenapa? Malunya. Tapi malas tukar baru. 

Bye💕

Eh lupa nak cakap. Aku ada bela kucing baru. Nama Javu. Cantik. Blonde. Macam matsalleh. Hiks



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post