Hey! I'm Emy Adila
fenomena GWIYOMI
Thursday, May 2, 2013 ? 0 Atashinchi ?
Assalamulaikum..

Rindu gila gila gila kat kau kau kau dan kau . Lama tak update. Rasa macam gedik gila bila setiap post cakap benda sama "sorry lama tak update sorry lama tak update" *k sedar pun diri tu gedik*. Macam takde benda nak cakap dah. Mati kutu tahu tak mati kutu. Kau tak tahu maksud mati kutu tanya cikgu fizik sekarang. HAHAHAHAHA

Okay.. Tajuk post ni apa dah. Haaa, gwiyomi. Sapa tak tahu pasal gwiyomi, cepat ramai ramai pandang hina kat dia. Sekarang ni kan ramai manusia nak ambik jalan pintas untuk jadi cute dengan buat gwiyomo gwiyomi. *bunyi cengkerik*. walaupun tak menjadi.. contohnya

migrain aku migrain 

atau yang lagi control cute..

KAHKAHKAH

Haaa tu dia. Gwiyomi ni sampai keluar tibi, keluar paper. Hebak dok hebak dok? Actually gwiyomi ni maksud dia comel. Bebudak kecik je yang buat gwiyomi ni jadi comel. Yang tua pun ad jugak comel. Macam..

comel kan? mestilaa

Yang paling aku suka yang budak buat la
Comell gila kan? yaaah

Haha, ada sapa sapa marah tak kalo aku cakap adel asha control cute? tp tak jadi. Bukan apa, saja je nak mengata.

Okay, ada yang nak lari bertapa dalam gua lah bye



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post