Hey! I'm Emy Adila
Sister's Wedding
Friday, April 19, 2013 ? 4 Atashinchi ?
ASSALAMUALAIKUM semua..

dan hai kepada yang handsome. amboi, tanak kalah.

Sorry, da lama benar la tak update. Bukan apa, cuma malas, plus letih, plus busy, plus malas sekali lagi. Teruk kan? Da la stress dengan homework yang setaraf gunung tingginya. Biasa la masuk form4 ni lain sikit kan? Katanya abah aku. Bukan lain sikit. Banyak. Nak mereng rasanya. Yang paling tak suka buat homework bm, sbb time angin cikgu datang, dia tak main sikit sikit ni, macam takde class je, KAH KAH KAH *ye adik adik, sempat lagi aku gelak*, sekali dia bagi selonggok kerja rumah tahu tak. 

OKAYYYYY enough cakap pasal tu. Eh dahaganya menaip banyak banyak ni. Nak minum air sejuk kejap.



.........*teguk teguk teguk*.........



Okay da hilang haus aku. Bertemankan lagu troublemaker, aku nak cerita pasal wedding kakak yang berlangsung baru baru ni, kitorang buat simple simple aje sebab buat akad nikah je pun, majlis kawin, bersanding bersandong apa semua tu kita buat bulan 5 ini. Masa cuti sekolah. Agar semua dapat hadir ke majlis. Takde la semua sibuk dengan kerja lah, kelas lah, sebab masa akad nikah tak semua kakak aku balik. Berlangsung lah pernikahan antara Dr. Naufal dan Dr. Maisarah.... hehehe

kakak dengan abang ipar.

yeyyy, my sister ;)

kaki tangan *eh macam la kau org tak kenal tangan*







okay yang tudung purple, aku lettew.

selalu je aku tak ready. goblok.

dan perkenalkan budak serabai ni, anabella.

Setakat tu je la, malas upload banyak banyak. hahahahaha. Bye mak aku panggil makan nasik. Lapau. Ada masa aku update lagi tau. 


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post