Hey! I'm Emy Adila
Sekian Lama Menghilang
Saturday, November 10, 2012 ? 10 Atashinchi ?
Assalamualaikum *suara gagap*

Yalah, macam mana tak gagap kan, dah lama tak buat perbentangan terkemukan dekat blog yang boleh tahan cantiknya ni *sila cakap mcm tuan dia*. Hew hew hew, boleh pulak nak samakan muka blog dgn muka tuan blog, kau ingat apa? Ada butang follow dekat muka aku? K..dah , korang tahu tahu la kan, aku kan PMR takers. Takers la sangat. So takde masa nk parking punggung dekat sini. Lama jugak aku tinggal blog ni, sampai cari button 'new post' pun tak jumpa, nak tekan button dashboard pun terketar-ketar. Ada la jugak kadang-kadang intai dekat 'tagboard' *sila toleh kiri*, banyak yg puji blog, tapi bukan puji tuan punya blog :3

*Buka Perenggan Baru*
Assalamualaikum untuk kali kedua

Okay, bertemankan lagu 'Jar Of Heart' sambil makan nasi dgn ikan goreng (bunyi mcm tak sedap, tp sedap sebenarnya) sudah cukup untuk membekalkan tenaga serta mood untuk HAPDETTTT BELOGGGG *sila joget dgn ikhlas sebentar*. Aku tak tahu pun nak cakap pasal apa, so secara random je la, ikut aje apa yang keluar dari kepala hotak geliga ni. HUYAK HUYAK HUYAK!! *my trademark*

Haaaaa!! *keluar lampu atas kepala* aku tahu nak kongsi apa dgn korang. Sekarang ni selalu jugak la melawat youtube, tgk cover cover yang best ;) suka betul dengan orang buat cover ni. CONTOHNYA:

Ni yang suka sangat (Y) *sila bayangkan aku angkat ibu jari*


Ni yang violin version punya. Tenang je jiwa raga aku bila dengar :D




Haaa, akhir sekali..
Eh, yang ni, orang dia sama dengan yang atas sekali. Harap maklum.

Setakat tu je la, mak aku ajak aku join geng kemas rumah pulak. Assalamualaikum untuk kali ketiga. Sekian. Eh satu lagi, kalo rindu dekat aku ke, apa ke, just cari aku di twitter, facebook dan instagram: emyadila. Buat muka pelahak followerS *amboi, ada makna letak 'S'*  kalo ada cover lagi best, kongsi la dengan aku dekat ruang komen okay?
Bye.. *duckface* bye.. *duckface* bye..*duckface*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post