Hey! I'm Emy Adila
Hey! I'm Emy Adila
Tuesday, May 22, 2012 ? 0 Atashinchi ?

Hello peeps :) 
Salam sejahtela saudala saudali cikeboom cikeboom .
okay saya tahu anda anda semua dah tak kenal saya sebab dah berapa bulan tak update . sorry . aku tak update pon bukan apa , sebab malas je . ingat nak delete terus blog tapi tersangatlah sayang bila teringat kenangan dengan blog ni *syukur okay aku cepat sedar* ohyeah ohyeah . this year , memang aku tak ada nafsu langsung dekat blog . hanya  twitter dihati . tapi sekarang ada . aw aw aw 

hari ni , habis exam *yeayyyy* sebab tu update tu . mase exam tadi kan kan kan . mathematics paper 2 . hehehe . ada calculator bawah paha aku *sila puji saya punya wisdom* .nasib baik kan cikgu tak nampak , kalo tak memang la markah aku tu bulat je nampak . woi ! kau tau tak aku rasa awkward gila tulis entry ni , heheheh , kan dah lama kan tak menaip panjang panjang ni *tolong mengerti* . eh eh , lupa bagitahu . tengoklah kiri kanan korang tu . hah tengok tengok , cantik kan blog aku . sila hanggukkan kepala anda .

Allergic >.<
hey , hari sabtu minggu lepas aku ada makan ketam . dan hasilnya sangat mengagumkan dekat muka aku ni , rasa nk pijak pijak je . ahhh ! bencinya , muka aku da merah sbb tumbuh jerawat . tak ada rupa macam Nur Fathiah da .  memang aku tak boleh makan seafood pon , tangan aku ni yang gatal pegi suap benda tu *okay, nak je aku mencarut sopan tp apa kan daya* aku bukan allergic dengan seafood je , tapi dengan cheese and kacang sekali . asyraf kata aku resdung . kbye . abah pun satu , da tahu anak dia tak boleh makan seafood . beli jugak . hish . nampak kan ? dalam hal ni aku langsung tak salah . hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha tersusun okay aku gelak .

hey , dekat sini sapa pernah tengok cerita  MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO . best ? romantik ? sedih ? ho em jii ! please tell me something i don't know .

malas bebel panjang panjang :D btw terima kasih kepada Bha yang sudi tampal nama aku dkt entry dia yg join contest :) doa kan kau menang . bila menang nanti jangan lupa jemput saya ke majlis pulut kuning . rasa nak makan pulut kuning dengan ayam panggang ~(','~) (~',')~




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post