Hey! I'm Emy Adila
si pemalas dh kembali
Thursday, January 19, 2012 ? 4 Atashinchi ?

taraaaa ! actually tak de la aku kembali sangat pon , psni aku akan menghilang balik :D . mood aku tengah sedih-sedih ni sebab tengah dengar lagu ombak rindu . hehe tak de lah . okeee . sebenarnya aku nk cakap yang dah lame kan aku x update , tak tahu la kalo korg tak kisah blog yang tak berapa nak hot ni update ke tak . oke sekarang ni aku busy , kalo nak cakap busy sbb PMR pon tak de lah sgt . sbb bukannya busy sbb study , busy dgn kerja sekolah yg diberi oleh para guru yang sangat dihormati dan dikasihi . ceh2 , bajet bagus lah sgt ko ni emy .


hari ni , time aku free ni , luahkan lah sikit kt blog yang sgt disayangi , huahuahua . oke setiap hari jadual aku seperti berikut ! hehe


dibundarkan :) . tolak mandi ,smayang ,makan .
lebih kurang mcm ni la jadual aku tiap2 hari . tp hari minggu memang tak lah kan . facebook aku dah deactive, tinggal facebook yg satu lagi yg aku tak bukak sgt *xde friend* sbb friendlist semua aku remove :D .

kadang2 kalo byk keje skolah, kul 3 ptg smpi 5 ptg aku tak tidur . kalo ckgu tnye sape nk dpt 8A dlm pmr , aku jd tak de keyakinan diri utk angkat tangan , byk yg fikir

*boleh ke aku bg harapan 8A kt mak ayh aku ?
*aku bodoh ?
*boleh ke aku cakap mcm tu sedangkan aku thu aku tak mampu ?

soalan-soalan itu bermain difikiran ku . 
mcm mne nk cover semua yg aku belajar form 1 & form 2?

kepada kaum cina , Gong Xi Fa Cai , terima kasih , aku cuti 9 hari !!!!!!! tp byk keje skolah ckgu bg . *sigh Kbye




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post