Hey! I'm Emy Adila
my sister's wedding :)
Monday, December 5, 2011 ? 6 Atashinchi ?

actually aku sedih bila kakak aku kawin sebab aku da tak dapat tidur dengan dia , buat perangai aku kt rmh dia , manja ngn dia & mcm2 lagi lah . tp aku happy jgk sbb dia sudah dpt pasangannya :D . dan aku juga dpt abg ipar buat kali PERTAMA  . yeyeyey ! ahaks . uols nk tengok gambar2 kawin tu tak ? oke meh dok rapat-rapat sikit .

korang tau tak ? ni kad kawin yg aku design sendiri . aku gune photoscape je :P



kakak aku tengah bagi2 kek kt semua orang .


yg pompuan ni kakak aku yg nombor 3 , kak aa

meja makan pengantin

yg paper bag tu nk bg kt org yg tolong2 kt dapur . kotak kecik tu plk bg kt org ramai


lorong dekat rumah pengantin .

[kanan] nombor untuk meja

kasut pengantin !! :D

kakak n abg ipar

kak long
baju kelabu , kakak aku yg nombor 2 

gift utk orang yg datang
kbye ! :D have a nice day !


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post