Hey! I'm Emy Adila
kegunaan disebalik pakaian pompuan :)
Friday, December 9, 2011 ? 6 Atashinchi ?
take a note please !


-kasut
kasut boleh dianggap barang-barang untuk mempertahankan diri , right ? lebih tinggi tumit kasut lebih mantap yang kene pukul tu . silap hari bulan boleh tembus kepalo hang .


-handbeg
next , handbeg :) . oke jgn igt dlm beg perempuan takde pape . dlm beg tu lah tempat letak semua barang-barang yg dirasakan amat diperlukan seperti purse , 10 buah handphone , selipar jepun , gincu , pelembab bibir , blusher , bulu mata palsu , segala jenis kunci , chewing gum , buku hutang , perfume , air mineral , pisang goreng*err , pin rambut , jarum , tisu , pemotong kuku , lotion , sun block , ipad , ipod , camera , hand sanitizer , cermin , pashmina , ubat sakit bahu *ekceli byk lg . DAN perempuan tidak akan teragak-agak akan memukul anda menggunakan handbeg nya itu jika anda buat dyorang marah :D 


-headband
headband juga boleh digunakan utk membidas org


-needle/jarum
oke sgt mustahil la kan kalo takde benda ni kat kepala perempuan yang bertudung :) termasuklah aku . so kalo ade mane2 laki yang sentuh kite " cabut satu jarum n cucuk tangan dia n tarik ! kasi panjang lukanya sampai terkoyak kulit :D *ngeri tak


-glasses
hehehe , kalo dlm kecemasan , korang patahkan je benda tu n mesti glasses tu akan jd tajam pastu lukakan je orang yg menakutkan tu n RUN !!!!!
p/s : kpd perempuan , lebih baik kaw orang practice kat rumah masing-masing


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post