Hey! I'm Emy Adila
aq dpt bby bru :D
Wednesday, September 7, 2011 ? 10 Atashinchi ?
pertama sekali aku nak bagi sebuah senyuman * :) * n byk2 mintak maaf kerna udaa lama banget aku ngak update blog sampaikan aku x ingat macam mana nk tulis entry . ngeh3 . teruk2 . holow2 . sejak dapat cahaya mata errr maksud aku, ADIK . anyonyonyo . excited ke tidakk ? dapat adik baru ? of coz deh . nnt kita kongsi adik sama2 oke ? :D hehehe . sapa nk tgk adik aq , angkat keyboard ! puih2*sembur2 air* ramai betui yg angkat ... ngohoho . u all pun nmpk kan ? x kan nk biarkan aku  berimaginasi sorang2 . 

okey2 nk tengok gmbo adikk aq an an an ? meh2 aq tunjuk ..








kalo masukk hari ni , umur bby jd 8 hari :D holow2 dah besar panjang rupa nya*baling mercun* . tgk2 bju dia warne biru , sbb mse nk beli baju ingatkan dia laki , tetiba transfomers dlm perut ,jadi la baby girl . ngeh2 . hebat ta ? hebat ta ? macam akak dia lerr *waklu

hoyeh2 . dikesempatan ini aku nk amik peluang yg lumayan ini untuk berterimakasehh sbb sudi follow n komen2 belog aku . DAN juga meminta maaf kalo aq ada buat entry bagai nak rak atau emtry perli memerli :) *feelinghatisuci* satu lagi , kalo kamu-kamu suma TERmenyampah ngn belog aq , aq sebagai wakil blog yg sgt pemalu ini memohon maaf *nangis bagai* .

BYE! jangan lupa komen baby aq kiut mcm akak dia (terjun kbmall).








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post