Hey! I'm Emy Adila
tutorial letak note kt setiap entry :D
Wednesday, June 8, 2011 ? 9 Atashinchi ?
Haluuuu . 
Ari ni emy nk ajar u all mcm mna nk letak note disetiap entry/post .
Note kt bwh entry ni mcm kt bwh emy da tunjuk ckit .
1. Dashboard > Design > Edit Html > Tick Expand Widgets
2. Tekan Ctrl + F , and korang cari kod kat bawah ni :
<data:post.body/>
3. And automatik dia akan terhighlight kan ? Then ,  Ctrl + C untuk copy kod di bawah  :
<hr/><center>

<b>AYAT ANDA DI SINI</b>

</center><hr/>
5. Oke yg wrne biru 2 , u all kene tukar kpd ayat sendiri
contoh:
<hr/><center>
<b>comment and like :)</b>
</center><hr/>
6. Kemudian , pastekan kod yang telah di copy bawah kod <data:post.body/> .

7. Senang je tuto ni .  preview .. Kalo x de masalah boleyy save :).




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post