Hey! I'm Emy Adila
excited gila vavi ! ngeh3 !
Tuesday, May 31, 2011 ? 4 Atashinchi ?
gila ! aish .. assalamualaikum dulu ... *smbung blk* gila ! byk gila aq nk cakap tapi sume dah x igt sbb bru sekarang blog aq boleh sign up*sbb yg plg utama knp excited* ,, eh2 .. sign in laa . kambing btul ! .. ok sekarang ni muke aq da penuh dgn jerawat :( ... da mcm2 akak aq suh cube itu ini . tp aq buat bodo jek :D . aq ghase kalo aq msok contest jerawat paling banyak pon msti aq menang ! nasib baek lah x de org buat lagi contest jerawat banyak 2 .. kalo x ...

wat eva lah .. cakap psal jerawat ni bleyh memusingkan kepala aq tau x ! tp kan kt skolah aq slalu bwk tisu untuk tutup jerawat aq yg sungguh x menjaga hati WTF ! kambing punya jerawat

waaa ! ni la yg aq slalu buat kt skolah ... bila 2 aq start buat mcm 2? .. awl bulan ni kot . aq pon x igt  . td kan aq pegi kt klinik nk amik ubat untuk muka aq .. kambing punya doktor baek x payah jd doktor ,, humphhh ..

aq : dok , nk amik ubat untuk jerawat bley x ? 
doktor : bleyh , tp x thu la bleyh ilang ke x sbb kite x thu masalah kulit adk , lebih baek adik pegi jumpe pakar kulit kot .. 
aq : ok . 

ish .. doktor ni pegi blaja jauh2 buat apa huh ? baek x payah jd doktor mcm 2 .. 

minggu depan ad org nk dtg merisik kt rumah aq la u all ! merisik sapa ? aq ka ? haiyo aq bru frm 2 .. x kan da ad org msuk meminang kot .. merisik akak aq la .. persiapan untuk kawen yang x thu bila ni , akak aq beli mesin jahit ps2 dye jahit sume baju2 untuk dipakai oleh adik2nya mse dye nk kawen 6t .. bila nk kawen ? lmbt lg la wey .. ngeh ngeh ngeh .. ye la ni 1st time rmh aq nk buat kenduri arwah , eh kenduri kawen la . sbb 2 x sabo , haiyo . x sabo nk dpt anak sedara .. aq da ckp kt kakak2 aq .. kalo nk kawen kena pilih laki hensem2 ckit , bru la anak 2 cumil2 .. kalo x . ta mo ngaku anak sedara .. humphh . 

sebelom cuti ari 2 .. ckgu ad bg keje skola, bkk skola ni kene hantar , aq kan kena buat folio sejarah skolah .. ps2 ad la tjuk yg kena ltak gamba2 ckgu . aq ingat nk edit gmba ckgu2 yg aq x suka smpai jd macam kambing . padan muka lu . *masa utk bls dendam* ngeh ngeh ngeh  *gelak keji *

perhatian !!!!

aih ! dri lyssa secret , aq nk igtkan sume org ni , yg jgn buat enrgy saving mode , sbb ia boleh menyebabkan virus merebak . aq pon da delete .. sayang jgk mule2 2 . tp demi menjaga kesihatan blog aq , aq terpaksa la delete sebelom jangkit virus HIV 2 .. ari kwn aq inbox kt aq " emy ! delete energy saving mode ! pliss ! " 

aq igt bdk ni nk kencing aq , smpi merayu-rayu , x kan la btul2 . aq buat x endah  jek :D . ps2 aq ad terbaca kt satu entry lyssa , dye suh delete energy saving mode 2 .. btw aq nk ucap terima kaseh manyak2 sama kwn aq yg tolong igtkan aq ,walaupon aq x dgr nasihat dye*degil nye kambing ni ! .. ngeeee .


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post