Hey! I'm Emy Adila
Friday, November 26, 2010 ? 0 Atashinchi ?
pesbook

assalamualaikum sume..aku bru bgn tdow nim excited nye nk tlis entry nim..
mata pun sepet lg ..cite psl face book nim.
aku taktau kenape aku buat facebook.aku dengar orang kte best,aku pun try,dlu aku x jmpe lak ape yg best 2..smpi dlu aku prnah cakap sape2 yg suke sgt dgn fecebook ni sile terangkn dekat aku ape yg best sgt 2.ape kte org sharing is caring...hehehe.. tp,last2 lain plk yg jdnye. sy SAYANG MUKA BUKU sy 2...sbb nim satu2nye social network yg aku ad..

heyy you..!!dats mine..!

haaa.. ape yg mine mine..mst korang psl chinta nim...x la..think positive okey...
hurm..x psl2 kne ketok dgn mak aku sbb  brebut donut dgn kakak aku.. ee..!!jht nye kakak
aku..baek nye adik dye..hehehe huahuahua..tp akirnyew aku jgk memenangi pertandingan itu..cewah..mcm pertandingan rasmi la plk..aku jgk dpt donat bst 2 hehehe  
aduih..lpor nyew pg2 nim
x pe larh..bye bye..
nk g mkn plk...muah2..


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post